martes, 5 de enero de 2010

Periodisme del bò

Dijous passat, mentre feia les compres de darrera hora per la revetlla, resulta que escoltava Lo Nuestro (no questions).

Era hora dels esports i una de les noticies era que cert jugador del Girona F.C. que no havia donat senyals de vida després del permís de festes, havia dit que la raó per la qual no havia pogut tornar a Girona era per causa d'unes inundacions. El cos tècnic del club no s'ho creia, i fins i tot la locutora de l'espai radiofònic se'n fotia de les "excuses" que arriben a posar alguns per no anar a treballar.

La cosa es que tot just ara tornava de la feina i, pecador que sóc, tornava a escoltar el programa de de gran tradició i prestigi a Catalunya Ràdio. Coses de la vida, que tornen a treure el cas del jugador del Girona que, un cop arribat, insistia en "excusar-se" que la seva "manca de respecte" als companys era deguda a unes presumptes inundacions.
El cos tècnic del club segueix sense creure's al seu jugador, que assegura que pot demostrar que té raó, davant la conyeta de l'equip dels esports de l'emissora de ràdio nacional de Catalunya, la que paguem tots amb els nostres impostos.

Però ah, alerta! Si aquesta conyeta no vingués per part d'algú que, a part d' haver de fer uns anys d'universitat (presumptament), està cobrant pasta pública, i ni tan sols son capaços de fer una miserable cerca al google per a trobar unes 800 noticies que parlen de les excuses que tenen els 10000 evacuats i algún que altre mort provocat per les "inundacions" a l'Argentina...el tema quedaria en no res, o al menys en el de sempre: el cos tècnic del Girona son tots uns paletos que no miren les noticies, i el "periodisme d'esports" no és periodisme ni és una puta merda. Simplement una mena de desaigüe on va a parar tota la puta merda de les facultats de periodisme o "comunicació audiovisual" d'aquest pais.

País de fills de puta, tots.

PD: De pas, les inundacions a l'Argentina s'haurien pogut combinar amb un terratrèmol que desenganxés la part est dels Andes del continent sudamericà... amb mig pais sota l'aigua només en quedava l'altra part per enfonsar-se a l'oceà...

No hay comentarios:

Publicar un comentario