lunes, 29 de marzo de 2010

Mi papà me lo arrecla todo, todo i todo...

En aquest país d'acudit, hom s'escandalitza en veure la merda d'intent de campanya obamista yes-we-can que intenta arreclar crisis i desfacer entuertos, que resulta que està finançada per les grans empreses.

Per què? Doncs perque en aquest país de paletos que, tot i que l'estat et robi el 50% dels teus ingressos en forma d'impostos, fa servir aquests diners per enviar un avió a recollir un mort de gana a Cuba, permeti tornar a l'epoca de l'STASI i tancar qualsevol web critica en questió de dies sota el paraigües de defensar la cultura, et revoqui els drets civils com el de lliure circulació, i et foti el dit al cul per veure si hi portes C4, la gent només es mou quan li revoquen el dret a fumar a la feina o a pillar la taja al carrer.

Però mentre la massa del pais, entre ressaca i ressaca, clama contra les-grans-empreses-del-país-que-ara-intenten-prendren's-el-pel, s'oblida de l'important: d'investigar qui fa la campanyeta de nassos i a qui és proper. És a dir, qui ha pillat els molts milions d'euros que la Fundación Con-Fianza ha pagat. Com diria en Pazos, el conceto es el conceto. Eso es lo importante.

En fi, aneu fent i, això si: després tothom a reclamar i a exigir drets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario