viernes, 20 de noviembre de 2009

Artista!

Només existeixen dues menes d'artistes. En primer lloc, el de donar copets a l'espatlla d'algú i dir-li "què passa, artista!". Després hi ha una raça inferior d'humans exterminables que no tenen vergonya de fer-se posar el títol "artista" al chyron.

El meu darrer descobriment va ser ahir mentre veia les notícies a la teletrès. Es tracta d' Alicia Framis, una paia que un dia va passar pel G.I. JOE del Raval, va veure que hi tenien un vestit d'astronauta i se'l va comprar.
Més tard, quan se li va passar el cegu, o quan en va pillar un altre de més bestia, es va posar a pensar què en podia fer del traju. I la seva fràgil ment va pensar...

Me sorprende ver que, en pleno siglo XXI, todavía no se haya enviado a ninguna mujer al espacio y con este trabajo pretendo reflexionar sobre el papel de la mujer en el mundo contemporáneo y la habitabilidad lunar...


Així que la tia es va enfundar el traju i ni curta ni mandrosa va marxar a Nova York, la ciutat amb més grillats artistes per metre quadrat després de la Rambla de Bin Laden, on es dedica a passejar-se pels carrers de la ciutat a càmera lenta.

...

Però no tot acaba aquí. No senyora. Aquests sub-humans Els artistes no només no tenen vergonya, si no que tampoc tenen el més ínfim bri de decència. La tipa aquesta, com a bona Artista (en maiúncules, eh?), no és menys i intenta donar sentit a la seva, ejem... merda obra:

Creo que este proyecto puede crear conexiones intelectuales interesantes para ofrecer posibilidades para una nueva vida en la Luna.
....

Qualsevol persona amb un grau mig/alt de deficiència mental ni s' hauria molestat en arribar a aquest nivell, però ja sabem que els Artistes no son d'aquest món. Així que la Framis dels pebrots, no només pretén crear "conexiones intelectuales" (Què collons és això?! Hem de cridar al Tristanbreiquer o a un lampista?!) si no una línia de moda pret-a-porter!!!

La moda espacial del momento es completamente militar y muy parecida a la idea de 'Star Trek', pero en pleno siglo XXI vemos que nos gusta vestir diferente y muestra de ello son las numerosas tribus urbanas.


PERÒ QUIN MUNT DE PUTA MEEEEEEEEEEEERDAAAAA!!!! Ole tus ovarios!!!

En fi, que mentre porta la disfressa d'astronauta no se li veu la cara, però gràcies al gúguel he pogut trobar-ne una fotografia. La llàstima és que la societat d'avui en dia ja no sigui com la romana, quan deien allò de "Alicia Framis ha estat declarada enemiga pública de l'estat. Qualsevol ciutadà que se la creuï té la obligació de robar-li, pegar-li i fer-li la major quantitat de dany físic i psicològic possible."


Troba les dues diferències...

2 comentarios:

  1. Aquesta tia o és una feminoide desinformada o és una mentidera sense escrúpols. Només cal que piqui mujer astronauta a qualsevol cercador i li sortiran un munt de dones astronautes.

    ResponderEliminar
  2. Jo diria que és més senzill: simplement es una imbècil ignorant.

    ResponderEliminar