miércoles, 18 de noviembre de 2009

De rebels al barranc


De tots és sabut que rebel·lar-se ven. Des de canviar el teu barri de gent bé de tota la vida pel barri de les putes i dels yonkis, fins aconseguir que cada una de les peces de roba que et posis porti tatches, fins al tangorro.

Tot i això, sempre hi haurà aquelles persones sense la suficient personalitat com per a decidir-se soles, pel que les marques de destrucció massiva entren a donar aquella empenteta final... cap al barranc. Com Mango, la propietària dels drets d' imatge de Barcelona, que ha tret els anuncis de la nova fragància: Lady Rebel.

A l' anunci es mostra a una dona urbana moderna rossa de pot (posin la rima aquí ->X ) que va canviant de disfressa: des de pija de merda a pijapunk de merda (oukelele elèctric included).

Quan se n'adonaran els publiciteros de que la rebel·lia juvenil no es canviar de disfressa (o de portar lentejuelas a portar tatxes) cada mes, si no beure garrafó barato fins rebentar i, en el millor dels casos, acabar la nit tirat/da en un bassal del teu propi vòmit a les escales d' una estació de metro qualsevol?

Prou de rebels asèptics de merda, de dosis de rebel·lia en mitjos grams. Ón son aquells rebels d' antuvi, como Lucio Voreno quan feia cameos a Trainspotting? Recorden al pijobien que acaba heroinòman amb sida?
Allò si que era rebel·lia... emoció... si et rebel·laves, podies palmar-la de forma lenta, dolorosa i fastigosa, no com ara, que quan veuen que la cosa es pot posar lletja, amb una trucada s' arregla tot.

Sod off and die Lady Rebel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario