jueves, 19 de noviembre de 2009

Somalia resiste!


Resulta que quan els pirates somalis, després de cobrar la pasta gansa, han arribat a terra, s'ha organitzat una festa de tres parells de collons. Putes, farlopa khat, orgies i centenars de persones "afectades" per una injecció de capital de forma subita.

Meanwhile el món occidental, en particular el país de pandereta i burrotaxi anomenat Ecspanya, es rasga les vestidures pel que, alguns, consideren un acte de baixada de pantalons vers uns terroristes que han retingut il·legalment a uns bons ciutadans ecspanyols.

Doncs no puc estar més en desacord. Quan algún ciutadà ecspanyol ha fet orgies desenfrenades, s'ha gastat molta pasta provinent d'impostos de ciutadans tant en putes com en farlopa i, de pas, ha violat i forçat algún que altre menor d'edat amb la connivència de la jerarquía eclesiàstica, llavors ningú ha dit res.

Doncs mirin, que es fotin els de l'Alakrana. Sel's va avisar que no anessin a pescar a aquella zona repetits cops i no van fer cas. A més, els pirates somalis s'hi juguen el físic (Free Willy!!), van de cara i no amaguen ni la seva feina real ni els seus objectius, no com els fills de puta corruptes espanyols, que no dubten en posar-se a plorar per aconseguir que els rebaixin la pena... i el jutge ho fa.

Als pirates que ahir feien festa grossa: Salut i ole els vostres collons!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario